2021-10-29 08:52:55

Stigla nam je i Europska oznaka kvalitete

   28. listopada stigle su odlične vijesti eTwinning tima knjižničarki Dragani Haramustek i učiteljici engleskoga jezika Kristini Strinavić. Bili su to mailovi koje je poslala Središnja služba za podršku eTwinninga. U mailovima su napisali:

Poštovane Dragana i Kristina,

Čestitamo! Vaša škola nagrađena je Europskom oznakom kvalitete za izvrsnost rada u eTwinning projektima „Uz čitanje riječi rastu / Words grow by reading“ i projekt „Learn English with PBL“. To znači da je vaš rad, rad vaših učenika i vaše škole prepoznat na najvišoj europskoj razini.

Kao rezultat, dobit ćete certifikat koji možete postaviti na svoju internetsku stranicu i postaviti na istaknuto mjesto u svojoj školi. Također, vaši će projekti biti prikazani na posebnom mjestu na Europskom portalu na www.etwinning.net.

Još jednom čestitamo na ovom jedinstvenom postignuću i nadam se da ćemo se možda sresti na nekom od eTwinning događaja tijekom godine.

Šaljemo najljepše želje,

eTwinning tim

 

Nadamo se da će ove vrijedne nagrade i priznanja potaknuti ostale učitelje naše škole da se okušaju u eTwinning projektima te da ćemo jednom dobiti oznaku eTwinning škole koja već duže vremena surađuje sa školama u Hrvatskoj i Europi.

 

Dragana Haramustek i Kristina Strinavić


Osnovna škola "Antun Mihanović" Nova Kapela