2021-10-20 10:14:04

Nacionalne oznake kvalitete za eTwinning projekte

Učenici područnih škola Dragovci, Srednji Lipovac i Donji Lipovac prošle su školske godine sudjelovali u četiri eTwinning projekta na nastavi engleskoga jezika i na izvannastavnoj aktivnosti učiteljice Kristine Strinavić.

 

To su bili  projekti: Kids saving the world, Christmas around the world, Easter around the world i Learn English with PBL. Projekte Easter around the world i Learn English with PBL učiteljica je prijavila za nacionalnu oznaku kvalitete te su ti projekti nagrađeni nacionalnom oznakom kvalitete, a za sudjelovanje u projektu Learn English with PBL nagrađeni su i učenici oznakom kvalitete. To su: Patricija D., Josip B., Andrej D., Lucija D., Ana Marija Č., Veronika V., Rafael G., Lukas Ž., Ivano Ž. i Petar C.  

 

Oznake kvalitete za eTwinning projekte u Hrvatskoj dodjeljuje Nacionalna služba za podršku Agencije za mobilnost i programe Europske unije, a ona se dodjeljuje učiteljima s izvrsnim eTwinning projektima. Oznaka kvalitete potvrđuje da je projekt ispunio određene standarde, a kriteriji prema kojima se dodjeljuje oznaka kvalitete su pedagoška inovativnost projekta, uključenost u kurikulum, suradnja među partnerskim školama, uporaba tehnologije te rezultati, učinak i dokumentacija. 

 

Tekst i fotografije: Kristina Strinavić 

 

 


Osnovna škola "Antun Mihanović" Nova Kapela