2021-09-02 09:14:40

Obavijest o organizaciji prvog dana nastave - 6. rujna 2021.g.

PRVI DAN- 6. RUJNA 2021.

1. Razredna nastava

Prvi dan nastavne godine nastava u razrednoj nastavi u matičnoj školi započinje u 8.00 sati i trajat će do 10.00 sati. Učenici će prvi dan dobiti udžbenike, radne bilježnice i rasporede sati. Učenici trebaju ponijeti preobuću i školske torbe u koje će spremiti udžbenike.

Učenici 1. razreda dolaze u pratnji roditelja, a posjetit će ih Radio Slavonija, predstavnici Općine i Županije. Prilikom ulaska u školu roditelji moraju imati zaštitne maske i ne bi se smijeli zadržavati duže od 15 minuta.

 

2. Predmetna nastava

Nastava u predmetnoj nastavi prvi dan započet će u 9.00 i trajat će do 11.00 sati. Učenici će sva tri nastavna sata imati Sat razrednika na kojima će ih razrednici upoznati sa Statutom škole, Etičkim kodeksom i ostalim pravilnicima. Učenici će primiti rasporede sati, udžbenike i radne bilježnice stoga trebaju ponijeti školske torbe i preobuću. Učenici iz Nove Kapele i Batrine ulaze u školu na glavni ulaz.

UČENICI PUTNICI

Za učenike putnike prvi dan nastave organiziran je prijevoz autobusima u 8.30 sati iz njihovih mjesta, a povratak je u 11.00. Učenici u autobusima trebaju nositi maske.

U školu ulaze na stražnji ulaz kao i prošle školske godine.

 

ŠKOLSKA KUHINJA

Prvi nastavni neće biti školske kuhinje. Učenici će se moći početi hraniti u školskoj kuhinji drugi dan, a od drugog tjedna imat će i kuhane obroke.

 


Osnovna škola "Antun Mihanović" Nova Kapela